Hus och familj - Drömmar och vardag

En blogg om mitt liv och vardag som mamma till fyra barn, varav det ena har änglavingar och bor i våra hjärtan.

dagens projekt avklarade...

Publicerad 2008-01-21 20:51:13 i Allmänt,

Underbara P. har bytt däck på min extrabil som haft punktering i två veckor, och av bara farten dammsög han den också. Vilken service! Jag har redan en köpare på den fast jag inte ens berättat för någon att den skulle säljas... Mycket mystiskt när en främmande man ringer och vill köpa ens bil som knappt ens är till salu mer än i tanken... Har kollat på nätet och försökt lista ut hur mycket den egentligen är värd, men det varierar ju så mycket. Ska nog begära 115 tusen tror jag, då får jag lite över när leasinglånet är löst. Och så finns det lite prutmån också... Hoppas han vill ha den när han provkört den också. Men den är ju nästan ny...

Släppte ut hunden i trädgården när vi kom hem och var så nöjda över att han inte skällde för full hals som han ibland gör. Vi var nöjda ända tills vi ropade in honom och fick se varför han varit så tyst.
In kommer en vovve med världens gladaste flin "matte matte, det är någon som grävt igen alla mina gropar jag hade gjort i trädgården, men jag har lyckats gräva upp dem igen! Till och med gjort dem lite större!!!"
Lortigare och jordigare hund har jag nog aldrig sett! Det blev badet direkt, vilket kräver minst två personer som helst bör vara avklädda eller inplastade.
Helt bortkastat arbete att fylla igen de där groparna, suck...

Dagens surdegsbröd blev en flopp. Lyckades inte få degen att jäsa så det blev bara hårda klumpar av limporna. Ska försöka lura i P. och inneboende att jag ville göra små söta portionsbröd :P

Tänkte också göra surkål idag för första gången, men insåg snabbt att jag inte har några lämpliga burkar. I själva verket har vi knappt några burkar alls utom matlådor... Det måste inhandlas inför odlingssäsongen! Ska försöka hinna iväg till nån butik som säljer konserveringsburkar i morgon för nu har jag bestämt mig för att prova göra surkål och det tar ju sådan tid innan den är klar så jag vill börja NU!
(tack hippihäxan för recept och inspiration)

P. har redan somnat, stackarn kliver upp redan kl 5. Så nu är det dags att släcka lampa och dator och slumra in jag också. Inte för att jag måste upp så tidigt, men trött är jag ändå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Anna

Mamma till fyra barn, varav ett dog 80 dagar gammal i en akut sepsis. Det här är en blogg om mitt liv, mina tankar, mina barn, mitt hem, träning och min målsättning att springa ett maraton 2014.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela